Hilaldgsn Ikrazumra19 sıcak suda sabunu eritiyorum çok olmasın ama sabun göz kararı biraz da parlatıcı azcık bastırıp siliyorum hem lekeler gidiyo hemde mis gibi kokuyo üç yıldır öyle siliyorum ben
benimhalaumudumvar Ikrazumra19 arap sabunuyla siliyorum.Baska deterjan degdirmeyin yaziyor kullanma talimatinda 😊
Burcu35 Ikrazumra19 Aspirin marka deterjan var bimdede satılıyor hatta. Ben onunla siliyorum çok güzel siliyor. Sıcak suyun içine 1 kapak koyuyorum. O deterjanla perdede yıkıyorum. Bir çok yerde kullanılıyor
Snmancn Ikrazumra19 asperos sarı güç deneyin suya katıp bende işe yaramıştı ve ben lif yerine soğan tenisi kullanıyorum
Ebruea Ikrazumra19 bildiğimiz beyaz sabun mis gibi yapıyor yıllarca kosla ile silerdim boşunaymış Bi kalıp sabun etmez 😂😂😂😂
Eysar Ikrazumra19 kosla ile Arap sabunu katıyorum çok az misler gibi oluyor lekede kalmıyor hem birde biraz yumuşak hali fırçaları var önce onunla yapıp sonra beze geçiyorum
Ebruea Ikrazumra19 evet kovaya sıcak su koyuyorum onu da içine atıyorum. Elimle biraz ovalayınca zaten eriyor
Gin Ikrazumra19 bulaşık makinası parlatıcısı diyorlar🤭 halıları yıkatmaya veriyorsanız bir yere o tür yerlerin koltuk yıkama hizmeti de oluyor.