Humus Bebegim 6.5 aylik. Tadimlara yeni basladik 4 gundur kaka yapmiyor.zeytinyagi werdim bi tatli kasigi. İkiniyor cok terliyor ama hala birsey yok. Kac gune kadar normal kaka yapmamasi.
belinaybeyza Humus canim gün kurusu kaynat blendrdan gecirip icir biraz cok iyi geliyo hemen yapiyo kakasini yani ben oyle yapiyorum kabizken 👍
Gokceayy Humus doktor bana sadece anne sütü alıyorsa 10 gün de normal dedi ek gıda da 1 hafta diye biliyorum
Gokceayy Humus bir de herkes banyo sabunu dene demişti biraz rendeleyip makata koyuyosun fitil gibi hemen tuvaleti yaptırıyormuş
Kizim07 Humus yesil kabak yaptiriyor aslinda. Bal kabagi skinti yapti bizde. Birde zeytinyagini yemek iliyinca dok oyle karistir ver. Yogurtda calistiriyor sindirimi kolaylastiriyor diye biliyorum
Cicegiburnundaanne Gokceayy oda kayisi canim islem gormeksizin gunes isiginda kurutuldugu icin oyle deniliyor
durununannisi__08 Kizim07 aymi ben arabayla disari çıkıyorum rezil oluyorum asla durmuyor emzik almiyor kanguru kullaniyorum sadece onda duruyor bu seferde ben im omuzlarım ağrıyor sırf güneş alsin diye bi 15 dk dolanıyorum