elifineylulu Kızlar başlıkta da belirttiğim gibi kızım 13 aylık yemek yaparken yanımda mama sandalyesinde meyve yer ama ne zaman soğan doğrasam ağlaya ağlaya o soğandan mutlaka alır ve kütür kütür yer soğanın zararı olur mu ? Vazgeçirmek için ne yapabilirim ?
Balkizlarim elifineylulu Benim kizlarimda yiyor söğüş yapıyorum hatta 🙈😁 Bir zararını görmedim tabi çok abartma yin yinede siz ,♥️
Balkizlarim elifineylulu Birşey olmaz o zaman antibiyotik kızım elma gibi yiyordu 5 yaşındaki yeni duruldu doktor helal olsun dedi kızına ,🙈😂
Caydanlik Benim 10 aylık oğlumun eline veriyorum kemiriyor. 3 yaşındaki oğlumla 9 yaşındaki kızımda yer soğan çok seviyolar bende yerim😂 soframizin vazgeçilmezi
elifineylulu Caydanlik Bizde seviyoruz da küçük ya bilemedim o yüzden teşekkür ederim canım size de afiyet şifa olsun
daiysdiuy elifineylulu niye vazgecırmek istiyorsunuz ki? yesin işte. ben sevinirdim sahsen, doğal antıbıyotık dıye
MeryeminAnnsi elifineylulu biraksin diye çubuk kraker vermeyin tavsiye vereni de tebrik etmek lazm.soganin ne zarari olcak cubuk krakerin yaninda. Mis gibi bağışıklık ohh
2bebelianne__ MeryeminAnnsi beni tebrik ediyorsunuz galiba ben soğan zararlı diye birşey yazdigimi hatırlamıyorum kraker verebilirsiniz dedim ne var bunda bu kdr üstünüze alınıp beni tebrik etme gereği duydunuz
nursocum MeryeminAnnsi ev yapımı krakerler de var ama ilginçsiniz saldırmaya yer aramışsınız gibi geldi bana 😂😂