Momsbabyy Ama ağır menüler yapamam kızlar biraz basit menüler önerin🤩 16 aylık kızım var 6 aylık erken doğum riski olan gebeyim 🙏😊
2bebelianne__ Momsbabyy sigara böreği kısır arpa şehriyeli tavuklu salata yanınada Hazır yufkadan börek olabılır
tekboynuzluat Momsbabyy makarna salatası kek kısır yeter artar bile marketten hazır kurabiyede alabilirsin
Momsbabyy nesee Teşekkür ederim mantıklı kolay bi menü kurabiyeyi eşime yaptırırım akşam gerisini de hallederim inşallah 😁
Momsbabyy 2melek1kizannesiyimm Yeni taşındık apartmana sana gelicez dediler bomboş da karşılasam ayıp olur diye düşündüm 😊
Momsbabyy tekboynuzluat Çok mantıklı geldi ilk defa gelecekler Ya bana ayıp olmaz dimi marketten almış da koymuş önümüze demesinler sonra 😂
Tortilla Momsbabyy kısır tursu hazır borek ve kurabıye al bırde muhallebı yap brownı al ufala kuplara koy guzel oluyot hemde basıt.
Momsbabyy Tortilla Çok teşekkür ederim kolay gibi pastacı kremasıyla ağır mı olur acaba dediğiniz brownili tarif 🤩
Elifasyaa Momsbabyy Korona var hala bitmedi bir de tanımadıgın yeni taşındıgın bir yerde iyi cesaret bir de hamilesin arkadaşım dikkat ett Allaha emanet ol kızma bana da
Gorkeminannesiii Momsbabyy iyi cesaret anacımm valla hem korona var hem hamilesin çok yorma kendini kabul etmesen iyiydi ya neyse yanlış anlama valla seni düşündügüm için hazır bişiler yap koy önlerine yeter
tekboynuzluat Momsbabyy bence bu halde yapmışsın dua etsinler. Vicdansız değillerse. Ben senin durumunu bilsem teklif dahi etmezdim
spaceship Momsbabyy böyle düşünmeyin canınızdan önemli değil gerçekten üstelik bebeğiniz var ve hamilesiniz artı düşük riski. Ha bir de pandemi var… yani asıl onların sizi düşünmeleri gerekir 😊
01asaf01 Hazır kızartılmış kadayıf alıp kadayıflı muhallebi yapabilirsin kuplara koyunca çok güzel duruyor ve lezzetli oluyor
Liyosunannesi Momsbabyy hazır yufkayla fırında rulo börek yapabilirsiniz. Kısır, makarna salatası, yada amerikan salatası tarzı bir salata. kolay bide tatlı seçin, ıslak kek olur, kadayıflı muhallebili vs olur. Yeterli bence bide düşük riskiniz varsa
zeylem Momsbabyy Risk varmış yapmayın. Hazır börek alın, birkaç çeşit bisküvi, kuruyemiş tarzı yeterli olur. 💐