Deletedmom_20 Kızlar bebeğim 3 aylık mama meme şeklinde gidiyoruz bu zamana kadar philps avent kullandık ama şimdi mama miktarı artıyor yavaş yavaş başka biberona geçicez öneriniz var mı anne memesine yakın olan
KEREM27 Deletedmom_20 bencede aventle devam et canım o biberonla alıstıysa diğerlerini reddetme ihtimali cok yüksek yasadığım için biliyorum gerekirse ucuna yavas akışlı olan ucu takarsın
Aysedat Deletedmom_20 bende avent kullanıyorum başlıklarını büyüdükçe değiştirebilirsin 3 ay üstüne 3 delikli 6 ay üstüne 4 delikli uç alabilirsin
Esmnurakyurekk Lansinoh hem meme reddini önlüyor hemde gaz sorununu sıfıra indiriyor. Aventte çok iyi bir marka ancak hem emzik uçları pahalı hemde ne yazık ki hemen deforme oluyor.
Deletedmom5284 Esmnurakyurekk Lansinoh ile meme reddi yaşadım, meme reddi yapmayan biberon diye birşey yoktur
Deletedmom5284 Mama miktarı yerine emzirme sürelerinizi uzatın derim böylece mamayı bırakabilirsiniz 🙏🏻
Deletedmom_20 Deletedmom5284 sütüm yeterli değil bu yüzden çok emmiyor çok denedim 3 aydır şuan doyması önceliğim teşekkürler
Esmnurakyurekk Deletedmom5284 tabiki asla hiçbir biberon anne göğsünün yerini tutamaz ama biz meme reddi sorununu lansinoh ile çözdük. Avent ve chicco bizde işe yaramadı