eylulmeselesi Kızlar merhaba ıkı uc gundur tek gogsum sızlıyo ustune yatamıyorum yururken falan sızlıyo dokunun agrıyo adetıme daha var emzırmıyorum hamılede degılım hormonlardan olabılır mı korluyorum kotu bısey mı dıye panık atagım zaten
Sedakcby eylulmeselesi o bende de çok olur. Meme usg çektirdim defalarca. Bende panik atak bu konularda. Fibrokistik bi meme dokusuna shaipmisim yani ıyi huylu kistcikler🤗 sürekli takip ettiriyorum hamdolsun
KumsaLina eylulmeselesi belirtiler mastit gibi duruyor ben bekarken olmuştu emzirmeyi bırak evli değildm ama benimde öyleydi evlendim kızım oldu yine mastit oldum göğüs usg çektirmenizde fayda var geçmiş olsun 🌸
eylulmeselesi Sedakcby ben 4 5 ay once cektırdımhıcbısey cıkmamıstı cok yakıyorum hormonlardan olabılır mı ustune yatınca elımı degınce sızlıyor ucu ozellıkle bı fıkrınız var mı
Sedakcby eylulmeselesi olabilir tabiki bakın ne güzel bişey çıkmamış. Olmadı yine gidersiniz. Aynı şikayetler bende de var çünkü. Hamdolsun ama bende 1 2 ay oluyor çektirdiğim..
eylulmeselesi Sedakcby tek gogsunuz mu sızlardır benım adetımede az kaldı ondan mı dıye aklıma geldı kanser falan yazıyo nette cok uzgunum arkadasımda gogus agrımasıyla kanser olunmaz dıyo dokununca ustune yatınca sızlıyo ucu falan
Sedakcby eylulmeselesi böyle durumlarda İnternete bakmayın lütfen. Bende herşeyin kötüsünü düşünürüm hep. Benim sağ göğsüm. Tabiki arkadaşınız doğru diyor 🤗 allah korusun İyi6 düşünmemiz laızm. Birşey olduğunu sanmıyorum. Adetinize az kalmışsa böyle olması çok normal
eylulmeselesi Sedakcby ama nasıl sızlıyo noyle yururken falan ınsallah oyledır cok sagolun cok takıyorum belkı taktıkca agrı artıyordur
Sedakcby eylulmeselesi göğüs ucuna iğne batar cinsten sızı gibi. Sağ göğsümün sağ tarafında inceden ağrı yüzüstü yatamama. Bekarligimdan beri böyle benim meme dokusu yapısından dolayı
KumsaLina eylulmeselesi ağrılar kol altından geliyor göğüse doğru çok hassas olmuştu yürürken dahi ağrıyordu tutarak yürüyordum sol göğsümün sol tarafı kızarmıştı damarlarım çok belirginleşmişti gögsümün ucu baya şişikti antibiyotik kullandım 15 günde geçti çok şükür
eylulmeselesi KumsaLina ha yok bende o derece degıl sıslık kızarıklık yok hızlı yuruyup sutyen takmadıgımfa agrıyo dokununca agrıyor bekarken adet oncesı olurdum ama bayadır olmuyordu sımdı panık yaptım dokununca agrıyor gogsume sızlıyor kızarıklık yok sıslıkte yok sızce mastıt mı
KumsaLina eylulmeselesi herkeste aynı belirtiler olmayabilir bekarken sizin dedikleriniz vardı kızım olduğunda söylediklerim vardı, bilemiyorum sizinki nedir mastit de olabilir