aayysseee Kullanan anneler varmı tadı ve kokusu kötü oğlum 1 aylık alerjisi olduğu için doktorumuz bu mamayı verdi normalde 90 cc içiyor ama bu mamada 40-50 cc içip bırakıyor sizinkiler içiyormu nasıl alıştırdınız
Sedakcby aayysseee bizimki hiiiccc içmedi 3 kutu almıştık raporlu. Hep bi umut deneeye deneye yaotim 3 kutu çöp oldu gerçekten.
Gunesgizem aayysseee of aynı durum aptamilin alerjik maması 9 ay oldu içiremedim değil ağzına almak yaklaşmıyor bile zaten biberon almıyor emzik de kaşıkla vermek istiyorum almıyor vanilya özü dene bi ben denedim benimki anne süt dışında bi şey sevmiyorum
Ozgeruya aayysseee biz 5 aylikken basladik bastan istemedi vanilya surubuyla tatlandirdim kaşıkla verdim 1 ay falan böyle yaptim bida alıştı
Sedakcby aayysseee anne sütü. Ve çok zor doyuyor du sütüm yetmiyordu gerçekten. Kafayı yicektim normal mamayi bırakıp onuda içmeyince dedim bu çocuğa ne vericem ben. Sonra allah işte sadece anne sütüyle beslenmeye başladı ve çok rahat doydu
Sedakcby aayysseee yaaa 😐 doktor ne diyor peki. İnşallah en kısa zamanda alışır çok zor çok iyii anlıyorum
aayysseee Sedakcby bir şey demiyor yemezse gel başka mama vericez dedi bugün aldık mamayı yarına kadar denicem yemezse yarın arayıp doktoru söylicem :/
Sedakcby aayysseee inşallah yer ya. Yani başka mamaları da deneyeceksiniz mebxur 😐 allah şifa versin inşallah
Yakupuras aayysseee bende 5 aylık tı mamaya başladığımda doktor öyle dedi toz vanilya koy dedi ama içeriği temiz vanilya şurupları var, yada mama suyuna vanilya çubuğu koyulabilir.
aayysseee Mamanın tadı kötü olduğu için ben vicdan yaptım biraz bana sevmediğim bi yemeği verseler her gün yermiyim diye mamayı veriyorum ama tadı kötü olduğu için seviyormu sevmiyormu acaba diye düşünüyorum sürekli bana biraz moral verin annelerr