Kuzeymiram Kizlar hamilelikte tiroiti olup farketmeyip dogum yapan varmi cocukta bi sıkınti yarattimi . Benim doguma son 10 gun doktor daha beni yeni yonlendirdi dahiliyeye ve tiroitim 5 lerde cikti cok üzüldüm ya daha oncede vardiysa diye
pinar5595 Kuzeymiram son dönemde çıkmıştır önceden çıksa uyarırlardı bence. Tahlillerniz duruyorsa bakın sizde.
Pamukhanim Kuzeymiram benimki cok gec farkedildi doktorumun hatasiydi hic kan istemedi. Bebegim 6 aylık allah çok şükürler olsun bir problem yok pamuk gibi bi kızım var darisi sana inşallah
Kuzeymiram Ah_neredeee_vah_neredeee yani kan tahlili falan yapiyorlardi ama hic tiroitten bahsetmediler acaba bu son dönemde mi cikti ki yoksa daha once varmiydi bilmiyorum hic
Kuzeymiram pinar5595 onceki tahlillere bakiyorumda en son martta bakmislar tsh 1.44 cikmis baskada bakmamislar tshima yani ben goremedim e nabizda
pinar5595 Kuzeymiram diğer aylarda önemli tabi ama ilk üç ay çok önemli deniyor sizin sonradan çıkmıştır. Benim 7. Haftamda 15 e çıktı. Çok korkmuştum ama şükür sorun olmadı