Eliifbasar Evet canım tam benim yaşadığım konu ve ne kadar sıkıntı cektğimi anlatıyım sana.Temmuzda dogum yaptım ve tabikide ilk cocugum oldugu için emzirmede tecrübesizdim cünkü göğüs ucum yoktu ve bebitom ememiyordu ne yaptıysak hastanede olmadı eşim avent göğüs pompası aldı ilk etapta mama verdik bir iki gün sonra sütümü sagıp verelim dedik ama biberona alışmasın dediler kasıkla verdik doymadı baktık olmıcak sagıp vermeye basladık ancak süt o kadar birikmiştiki cok kötü agrı yapmaya başlıyordu Sağlık ocagına gittik topul kanına orda gögüs ucumu sırıngayla cektiler cocuga tutturmaya calıştırılar olmadı göğüs ucu almıştım avent büyük geldi olmadı gittik bebedır aldık cok şükür onunla emiyordu ohhh dedim fakat ne var ki bir ayı gecti ve bebegim bi anda aglamaya durmamaya basladı gece gündüz aglıyor uyuyamıyor megerse karnına uctan hava dolmuş cıkarttılar kakası duvara fıskırdı ve doktor kesinlikle kullanılacaksınız dedi sagdım uc cıkartım sırıngayla cektim o kadar cok ugrastım tuttu canım yani biraz ugrasmak lazım ama inan degiyor en rahatı sadece emzirmek uc biberon falan zor gerçekten canım Allah kolaylık versin