Metehan123 Kizalr oglum 5.5 aylik kiyafetlerini 6 9 aylik giyiyo simdi sorum gece asla ustunu ortmuyo otmrtunce uyaniyo uyku tulumu alcam da 2.6 tog iyi mi evim biraz serin olur alt komsum yakmadigi icin isinmak zor oluyo beden olarak da 9 12 aylik mi alsam
bitanem123 Metehan123 benim kızım 14 aylık ben 3 - 4 yaş aldım lcwden 2 bucuk tog olabildiğincr büyük alın bence ayakları kolları içinde kalsın
Busrabektas Metehan123 3-4 aydan beri Lcw nin uyku tulumlarını kullanıyorum bizim ev genelde 22-24 derece arası oluyor kışın ve bu havalarda o yüzden 1.7 tog yeterli oluyor ama daha dusuk dereceyse daha fazlasını düşünebilirsiniz. Uygun dereceyi almazsanız terleyebiliyor. Bedenini bebeğinizin kilosunu vs bilmediğim için bilemiyorum ama benim kızım 13 aylık 12-18 alacağım yeni olanı. Çok da büyüğe gerek yok bence.
Metehan123 bitanem123 dolap uygulamasinda 55 liraya buldum hic piyasasini bilmiyorum uygun mu sizce yoksa ortalama o fiyat mi zaten
bitanem123 Metehan123 Ben lcwden 100 tlye aldım outlete özel dikim diyordu 55 tlyse kargoyla 65 70 e gelcek bence değmez üstüne bir sigara parası daha koyup kullanılmamış ürün alın derim birazda büyük alın seneyede giyer mis çünkü hafif bi tüylenme vardır fotograflarda belli olmaz outlet olmasa bile 2.5 tog lcwdr yine 120 tl ikinci el almaya değmez büyük al bir kaç sene giysin 2 -3 yaş al
Metehan123 bitanem123 kargo parasi vermicem kargo dahil fiyati da sanirim haklisiniz ya 9 12 alcagima biraz daha buyuk alim
Metehan123 Busrabektas beden olayi 9 12 ay giyer ama 1 2 ay anca onumuz kis en azindan yaza cikarsa bizi diye dusunuyorum 2 3 yas falan degil de en azindan 12 18 aylik mi alsam cok mu cuval gibi olup darlandirir bilmiyorum
kydngr Busrabektas 1 yaşından sonraki tulumlarda ayak/patik kısmı yok ya, nasil yapıyorsunuz? Üzerine ince bir şey mi örtüyorsunuz? Çorap dolaşıma etki ettiğinden giydirilmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım 😱
Metehan123 Asyaipek sanirim en mantiklisi daha da buyuk almak hersey ucmus gidiyo bi avm.ye gidip bakmaya korkuyorum valla 2 ayda bir de tulum alamam
Asyaipek Metehan123 1yaş kızıma 3yaş aldım ben kuzum çokta güzel giyiyor lastikli zaten bilek yerleri rahat rahat yuvarlanıyor uyurken kızım 😍seneye de giyer 🤪