Eymen20211 Yagmuurr çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun umarım tekrar yaşamayız oluyormuş demek ki
Eymen20211 Elifdurununannesi çok teşekkür ederim Allah razı olsun içimi ferahlatttınız şu sözlerle gerçekten sabahtan beri gözlerim dolu dolu kendimi sıkıyorum ağlamamak için bebeğim görmesin diye
Elifdurununannesi Eymen20211 işte tamda burdan belli oluyor anneliginizin ne kadar iyi olduguda ne demek yeterli iyi hissedin evladınız da annesinin üzülmesini istemez sağlıkla kalın Allaha emanet 🤗
Ipekada34 Eymen20211 tabi tabi oluyo illa ki önemli olan büyük şeyler olmamasina dikkat etmek annem hep der ben sizi çok kez gece yataktan düştüğünüzu bilirim düşe kalka buyucekler önemli olan riskli şeylerin yasanmamasna dikkat etmek 🙏🏻🌹
Eymen20211 Ipekada34 normal de çok dikkatiyimdir çok özen gösteriirim asla reflü yatağıyla almazdım olacağı varmış demek ki nspslım rabbim beterinden korusun 😔
Eymen20211 Elifdurununannesi yaaa çok teşekkür ederim nasıl moral verdiniz bilemezsiniz hala çok kötüyüm baktıkça üzülüyorum çok teşekkür ederim sizlerde Allah’a emanet olun ❤️ sevgiler