Şuan mrmeden kestirmeye çalışanlar özellikle ne yapıyosunuz nasıl geçiyor benim kızım hiç uykuyu sevmiyor doğdu doğalı doğru düzgün uyumaz 1.5 yaşında geceleri de hala saatte bir uyanıyordu artık ikimizde hiç uyumuyorduk. Ani bi kararla kescem artık dedim gündüz yapışık geziyorduk dün sabaj kalktım ve salça sürdüm e e acımış diyo istemedi dün öğlen uyurken çok ağladı en son çizgi film açtım sarılarak uyudu kucağımda gece de çok ağladı en son babasının kucağında uyudu ve 2 saat sonra yine uyandı nasıl uyuyacağını bilmiyor mama diyo sürekli kalktık yoğurt yedirdim vs sonra su diyo hadi onu da verdim ilk gece diye ama meme demiyor kesinlikle. Emerek uyuduğu için büyük sorunu orda yaşıyoruz. Bide yatağında uykuya geçmek istemiyor salonda uyuyor dün ve bugün uyudu şimdi gece napcaz çok korkuyorum ve bende ağladım. Yatağında uyumaması geçici midir yoksa böyle alışırsa öyle mi uyumak ister hep yatağında krize giriyor resmen tutamıyorum. Sizden rcam erkendi vs demeyin lütfen vicdan yapıyorum zaten ama artık kaliteli uyku uyusun istyorum o da bende. Sorduklarıma cevap verirseniz çok sevinirim.