Prenses0909 Geliyor ama dahada artması icin ne yapabilirim betslak damla verdi doktor onu iciyorum faydasini gordum ama yinede yetmiyor gibi sizler nasıl yapiyorsunuz
Melek21 Prenses0909 kız sütün var anca yeter ona merak etme tahin pekmez ve bol bol şerbet iç pekmezli ramazan şerbeti de güzel bak onuda alıyorum ben
Tugcetuncer Papatya çayı milupanın , rezene , adaçayı ve bol hurmaa 😇 ve gögüslerini sıcak suyla yıka 10 dakika kadar. Ov aşagı soğru şakır şakır oluyo zatwn
kubrasyalt Prenses0909 geçen gün havuç suyu geçtim uzun zamandır göğüslerim sert sert olmamıştı bayağı doldurdu göğsümü içerken biraz zor oluyor tabi sonradan içine nar suyu eklettim biraz deneyin isterseniz suyu olmasa da havuç yersiniz
kubrasyalt Prenses0909 hem süt üretimini arttırıp hem de meme bezinin sağlıklı gelişimine yardımcı oluyormuş. Emzirirken günde bir havucu salatalarınıza rendeleyip yiyebilirsiniz diye bir yazı okumuştum denemekten zarar gelmez bir demeyin bence bende işe yaradı
Cicegiburnundaanne Prenses0909 bisuru sey var ama en iyi sonuc aldgim sey ilk siradaki digerleride cok iyi gelio 1.si kimyon ve rezene demle ic gunde 3 4 bbardak gaz sorununa en mukemmel sonuc 2.si de kuru incirle havucu kaynatip suyunu ic (siddetle tavsiye ediyorum) 3.su hurma varsa ye 4.bol bol SU SU SU 5.Salata yesillikler yemelisin 6.Tavukta iyi geliyor sanirim nezaman yesem goguserim sisiyor. 7.Tahin helvasi tahin pekmez dolayisiyla tahinli seyler 8.cok zor ama firsat bulur bulmaz uyu ve strese grcek seylerden uzak dur.mutlu anne mutlu bebek.. Birde not duseyim eger sutum yetiyormu yetiyormu acmi kaldi dye dusundukce stresten sut olmuyor norMal beslen herseyden ye asla susuz kalma sutun artacak 6 aydir denediklerimi yazdim ise yarayacaktr..
Minnakelifim03 Cicegiburnundaanne cok guzel anlatmişsiniz 😊 bende deniycem insaallah vana da faydasi olur
Cicegiburnundaanne Prenses0909 hi birde bi notum daha var mesela 1 memeyi emzirdin diyelimki birazdan yine isteyecektir ozaman yine ayni memeyi ver arkadaki sütude alsin o en doyurucu ve faydali olanmis ozaman o memede tamamen sut bittigi icin daha fazla sut uretiyor buda gercekten gozlemlerime dayanarak soyluyorum...sonra bak sutun kalmadysa o memede ztn digerine devam et
Asafimm Prenses0909 bol bol sade maden suyu içebilirsin benim öyle oluyor matsis bike oluyorum diyebilirim