Efeninannesi10 Aspiratör serum fizyolojik dışında bebeklerinize ne uyguluyorsunuz bebeğim 3 aylık burnu çok tıkalı
Guligul Efeninannesi10 onun burnunu gun icinde sik sik acmaniz lazim bir kere yapip birakmayin. Tek seferde temizlenmez surekli geriden sumuk gelir. Oglum 21 aylik hala sik sik burun temizliyorum.
34_21_23 Efeninannesi10 fısfıs şeklinde okyanus suyu önerdi doktorumuz. Onu burnuna sıkıyorum hemen açılıyor çok şükür. Serum fizyolojik şırınga aspiratör ne denediysem genzinde ki balgamı bile geçirmedi. Ama kullandığım okyanus suyu kurtarıcımız oldu çok şükür genzinin doluluğu da geçti
1lina1anne Giraysmom20 bende hep bunu yaoarim cok faydasi var bide mix var yastiga yada yakasina iki damla butun oda ferahliyor
Omertugra20 Giraysmom20 ayy hemen denicem oğlum nezle gibi oldu 1 haftadırda burnu tıkalıyfı bugun şırıngayla serum fizyoloji sıkıp temizledim ama artık ilk kez denedim ne kadwr tmeizlendiyse hala ötüyor denicem akşam bunu
Omertugra20 Giraysmom20 burnu canım gögüsü değil burnunu çektikçe burnu ötüyor öksürük falan yok çok şükür
1lina1anne Linamommg ikiside ayni ml fazla yesili aldim ben yesili alin tene temas ettirmeyin sakin isterseniz yastiga damlatin
Kbrabrn123 Bizimde burnumuz tıkalıydı sürekli burun aspiratörüyle çektim temizledim her emzirme öncesi geniz açıcı spreyimiz vardı onu sıktım birde emziğine bal sürüp verdim hırıltı vardı onu hemen kesti
[silindi] Efeninannesi10 Sterimar baby alın hafif tıkalı burunlar için sarı yunus çok tıkalı burunlar için kırmızı yunus.