Gzdklc Sabah ilk mama veriyorum 3 saat sonra kahvaltı yapıyor kahvaltıdan 2 saat sonra meyveli yoğurt vs ara öğün veriyorum. 2 saat sonra çorbamız var akşam bizle birlikte yiyor ve yatmadan mama içiyor. Bi kac kere de emiyor sizin düzeniniz nasıl kızlar. Bebeğim 10 buçuk aylık☺
NaimeYilmaz Gzdklc 10ay 7günlük. 4-5 gibi sabah mama içiyor 8 gibi kahvaltısını ediyor. 3 saat sonra ufak porsiyon meyve yiyor. Öğle uykusundan önce yemeğini yiyip uyanınca yoğurdunu yiyor. Akşam yemeğini iftar vaktine denk getiriyorum. Bizle yiyor ama ben başlamadan önce Doyurup eline elma veya atıştırmalık veriyorum bizde rahatla yemeğimizi yiyoruz 😊
Sarelim Gzdklc 8ay 20 günlük Sabah uyanınca devam sutu, 1 bucuk saat sonra kahvaltı, 2 saat sonra çorba, ara öğün meyve, yoğurt, sonra kasık maması, aksam bizimle yemek yer. Yoğurt yıkıp uyur. Ama devam sutunude gece ile birlikte 500 e tammlarım
Deletedmom115 Gzdklc 11 ay 10 günlük kalkınca mama sonra uyku sonra yoğurt, meyve yada muhallebi yine uyku sonra çorba yatmadan önce de mama ve uyku.
Mirayalp Benim bebeğim 7aylık ama tam rütun yapmadm sabh 8de cici bebe weriyorm öglen corba yapıyom ara ögünde meywe püresi gece uyurkende gece maması yapıyorum şimdilk böyleyiz emziriyorm bu arada
Deletedmom115 Gzdklc Ay yazmadım mı? 😂 pardon kalkıyor mama uyuyor 11 gibi kahvaltı tabii önsüz olur mu 😊