Nesesglm Bebeğimn bezini alırken kanla karsılastım 2 aylık göğsüm de de gördüğüm kadar yara yok. Bebeğimde de Bi hastalık huzursuzluk yok ne yapmam gerekiyor normal mi
Talhaninannesi Nesesglm Hayırlı sahurlar cnm bende aynı şeyle karşılaştım bebeğim erkek ve on kısımda görmüştüm eğer öyleyse bi dr götür canm tuz eksikliği varmis oğlumda yeterli doyamadığı için oluşmuş... Çok geçmiş olsun umarım önemli birşey çıkmaz
Aliasafsenel Nesesglm Nesesglm benim oğlumda da oluyordu inek sütü alerjisi çıktı inşallah kötü bir şey yoktur 🙏🏼
Nesesglm Talhaninannesi evet bebeğim erkek Bi numara büyük bez kullanıyorum cok dikkat etmedim önde mi arkada mı olduğunu yarın randevumuz var zaten acil e götürüp götürmeme konusunda tereddüt ediyoruö sadece
Aliasafsenel Talhaninannesi tuz eksikliğini ilk defa duyuyorum ön taraftan gelince mi öyle oluyormuş?😳
Nesesglm 1prensesannesi gündüz randevumuz var zaten ama acil e götürme konusunda tereddüt ediyorum o yüzden hemen buraya Bi danışmak istedim bebeğim de ateş herhangi Bi rahatsızlık da gözlemlemedim
Talhaninannesi Nesesglm ben gördüğüm an beziyle birlikte götürmüştüm gidip gitmemek sizin kararınız ama götürseniz tabi daha iyi olur
Nesesglm Talhaninannesi tesekkr ederim götüreyim en azından içim rahat olur böyle sabaha kadar düşünmektense
1prensesannesi Nesesglm bence götürmekte fayda var tahlilleri falan yapilmis olur en azindan doktor bisey der yarın yine getirirsiniz beni şahsen uyku tutmaz uyuyamam 😔