Hatice2626 Kızlar ben çalısıyorum da acaba bu 2 yaş aşısını daha erken veya gec yaptıranınız varmı ? Yapılıyormu öyle ?
Sarikuzumalp Hatice2626 araya bayram girmişti bizim ve sonrasında hasta olmuştu 3 hafta kadar falan geç yaptırmıştık. Sorun olmuyor yani.
Deletedmom626372 melasya 2 yaşta da menenjit aşısı yapılıyor mu ? Bu aralar menenjit aşılarıyla alakalı yorum yapacak kişiler arıyorum 😀☺️
Sarikuzumalp Deletedmom626372 Yapılıyor evet. Bizimde bexero vardı 2 yaş aşısıyla aynı anda yapalım dedi hemşire ben istemedim bexero ağır etki olur diye. 1 hafta sonra getir demişti daha gitmedik 1 2 hafta sonra falan yaptıracağız.
melasya Deletedmom626372 biz 9 aylıkken basladık menenjit asılarına.a grubu olan menectrayı 2 doz b grubu olan bexseroyu da 2 doz 3 ay arayla yaptırdık.son asısı 2 yasa denk gelince 2 yas asısını ertelemiştik.
Deletedmom626372 Sarikuzumalp teşekkür ederim bizde yaptırıcaz 1 yaşında kızım bize nimenrixle birlikte yaptır dedi doktor. Tek doz nimenrix bexero 2 doz olacakmış. Siz de de bu şekilde mi oldu. Kaç doz uygulandı
Sarikuzumalp Deletedmom626372 Evet bizim de 1 doz nimenrix 2 doz bexero şeklinde. 13.ayda nimenrix yaptırmıştık biz. siz 1 yaş aşısıyla birlikte mi nimenrix yaptıracaksınız
Deletedmom626372 Sarikuzumalp 1 yaş aşısını yaptırdık biz . 1 ay oldu şimdi yarın bexero ilk doz aradan 1 ay geçince nimenrix sonra bir ay sonra da bexero aşısı olacak son olarak. Bu şekilde değiştirildi.