Ertgrlunannesi Şuan bir aylık bebeğim var. Yenidoğan saçı dökülür diyorlar. Saçı dökülmeden kestirirsek mi iyi yoksa dökülmesi arasında bi fark yok mu,,? Kesip kesmemek arasında kaldım
Zeynepnazinannesi Ertgrlunannesi Valla şuan benim bebeğim 5 ay 13 günlük çocuğun saçı çok dökülüyordu bende asla kesmem diyenlerdenim ama başa çıkamadım emziği ağzı elleri hep saç doluydu bugün makinaya vurdum kel yaptım iyikide yapmışım çocukta rahatladı
Agahinannesi Ertgrlunannesi bebeğim 3 buçuk aylıkken babası kesti sıfıra vurdu çokta iyi oldu. Bebeklerin aslında 7. Günü saçının kesilmesi gerekirmiş ve ağırlığı kadar altın veye gümüş olarak bi yardıma muhtaç briine verilirmiş. Tabi bu farz değil sünnet. Ben yeni doğan bebeklerin saçının kesilmesi taraftarıyım zaten dhaa güzel çıkar hem ☺️ Yazda geldi tam kesilmelik havalar 🥰
Mervea Ertgrlunannesi 11.5 aylık oğlum var saçlarını daha kesmedim bende babasıda düşünmüyoruz kestirmeyi önüne geliyo diye ucundan azıcık almıştım
Ertgrlunannesi Agahinannesi Agahinannesi bilimsel olarak saça bi faydası varmı acaba kestirme in ne biliyim mesela daha az dökülür kestirince? Çünkü yararı yoksa kestiresim de yok 🙈 7. Gün sünneti yaptık ama kestirmedik
MinikcivcivimDeniz Ertgrlunannesi 40 i cikmadan kestirmek sunnet diye biliyoruz bizde kestirdik hemen. Uzun saclari vardi🙄 cok uzuldum o anda ama simdi 3 aylik olduk guzel cikmaya basladi. Kuzenim kestirmedi cocugun saclari parca parca dokulmus daha kotu duruyo
Ertgrlunannesi MinikcivcivimDeniz işte bende o yüzden istiyorum kestirmek parça parça dökülüyor başkalarından gördüğüm kadarıyla daha kötü duruyor ama kesince ne kadar sürede çıkcak kıyamıyorum. Buarada tahmini ağırlığınca belirli bi miktar para verdik 7. Gün ama kesmedik
MinikcivcivimDeniz Ertgrlunannesi bingildak tamamen cikti 39.cu gunde kestirmistik biz😄😄 yanlarda cikmis ama uzamaya baslamadi. Ilk defa goren anlamiyor kestirdigimizi saniyolar ustten sacli bi sekilde dogmus😄😄 ama genetikte olabilir benim saclarim gür ve cok sık.
NekwaSultan Ertgrlunannesi kesilmesi sünnet ve beyin gelişimine cokca faydali. Dedigin gibi zaten dökülecek kes ve daha guzel saçlar gelsin tavsiyem 🤗
MinikcivcivimDeniz Ertgrlunannesi hic bilemedim 3 ay 13 gunluguz😃😃 umarim hemen cikar ama bildgin uzamis resim atmayi beceremedim yoksa aticaktim cnm
Nergis199 Ertgrlunannesi benim bebeğimde saçlı doğdu .dökülür diye bekledik dökülmedi. 4 aylık oldu saçları da çok uzadı .kafası çok terliyordu önüne geliyodu saçları .bizde kestrdik. Bingildagada hiç bişey olmadı .saç kesimi bebek için yararlı olmasa peygamber efendimiz 7 çi günde hiç kesrrmiyfi bebeklerin saçını .bilimsel olarak ta açıklanmış zaten bebek için ana saçı durması iyi değilmiş . Biz kestrdik bebgimizde gayet rahatladı .ve uzuyo saçları
Tnzl bende asla kesmem diyenlerdenim ama bi tarafi tamamen dokuldu eli hep kafasindaydi hep sac olup elini agzina goturuyodu sadece ustte kaldi biraz gozlerine de giriyodu sac her gun saclarini keserken hic hoslanmadi yuzunu burusturdu cok uzuldum simdi kel bende merak ediyorum ne kadar surede uzar saclari bi an once uzasin istiyorum 😊
Hohomoromu Ertgrlunannesi Her bebeğinde saçı dökülmez canım dökülmesini beklersen kız bebekse eger buyuduktn sonra kestrrsn cok hos durmz sanki erkekse sorun olmaz 😊
Ertgrlunannesi Hohomoromu erkek canım önler açıldı geriye doğru gitgide, ama altlar ve arka duruyor incecik çok tatlı. Yani sanki dökülecek gibi