Mahidevran61 Kızlar dun aksamdan beri bebeğimin hırıltısı var sanki balgam varda atamazsin ya sf de sıkıyorum bısey cıkmıyor ama duz yatınca olmuyor yamuk yatinca oluyor anlamiyorum neden ayaktayken falan da yok sadece yanuk yatarsa oluyor
Mirayserap Mahidevran61 merhaba hırıltı yeni doğanlarda olan birşeymiş instigram da hekim anne diye bir hesap var orada güzel bilgiler var
Zeynepnazinannesi Mahidevran61 geçmez geçmez 4 aydır çekiyorum doktor gececi diyor ama 4 aydır geçen bişey yok yine rabbim beterinden korusun bebeklerimizi
Sunayaz Mahidevran61 benim kızdada hırıltı var Cuma günü korkup hemen dr una gittik. Ciğerlerden geliyorsa diye korktum açıkçası. Dr um bana geniz i tıkalı dedi f.serum kullanıyorum hepsini boşaltıyorum sonra çekiyorum. Bunu günde 2 kez yapıyorum şuan iyi gibi
Miranim Mahidevran61 Bizdede en başından beri hırilti var burundan geliyor eminim doktorumuz bize 1 yaşına kadar devam eder diyor🤷♀️
Balkiz32 Zeynepnazinannesi merhaba hırıltı sorununuz gectımı acaba nasıl bir yol izlediniz benım kzıımdada var dogdugundan beri 4aylık oldu
Zeynepnazinannesi Mahidevran61 sanki burundan geliyor gibi hemen burnunu çekmeye çalışıyorum ama sonra sanki gırtlaktan geliyor bi türlü orayı çözemedim
Zeynepnazinannesi Mahidevran61 Yok hayır normal çocuk durduğunda da hırlıyor sadece uyurken hırıltı yok
Sunayaz Mahidevran61 buarada söylemeyi unuttum dr um bana hapşırmadık sıkıntı değil ama öksürürse sıkıntı demişti Onun için çok dikkat et dedi. Benden size tavsiye sizde dikkat edin öksürmemesi için elinizden geleni yapın.