Zezz Dislerimi sikmaya basladim lohusalik donemindeyim dişim hamile iken kirildi curuk oldu dolgu yaptirdim ama doktor dişimi sıktığımi soyledi..basina gelen varmi ne yaptiniz
Mom62636362 Zezz Diş koruyucu geçici çözüm. Psikolojik destek alman lazım veya psikiyatriye gitmen lazım. Bilinçaltında stres yaşadığın için bu durumdasın. Önlemini almazsan azı dişlerini özellikle kaybedebilirsin
bbosphorussss Zezz ben botox yaptirdim biraz faydasi oldu ama benimki cok kuvvetli evdekileri uyutmuyor o yüzden cok cabuk etkisini kaybetti. Ama bi sure gercekten rahat ettim
Utkucan Zezz sanırım diş hekimi yönlendirir kalıp çıkarılıp size özel olması lazım dş hekimide yapabilit
Zezz Utkucan evet arkadadim disci yapiyor ama lohusalik vs varcdedi zaten uykusuzsuncdaha cok uykusuz kalirsin dedi
Zezz bbosphorussss cok mu fazla sıkıyorsunuz..botoks bile bi sure goturdu… botoks kadin dogum doktorumvuygun gormedi
bbosphorussss Zezz şöyle söyliyim ev dublex diger odalarda yatanlar bile duyuyor. Asagidan bile duyduklarini soyluyor ailemden kalmaya gelenler. Ve ciddi agrilarla uyaniyorum