Kubrahr Geçen ay yaptırdım bende bebeğime. Damla damlatılan yerlere minik çizikler atılıyo damlanın deriye inmesi için. Çocuğun büyükse belki sıkıntı olmayabilir ama benim bebeğim 6 aylıktı ağlamıştı yapılırken
Kubrahr Tuana218893 bize 4 aylıkken Süt alerjisi var denmişti ek gıdaya başlıcağımız zaman başka bişeyede alerjisi var mı diye yaptırmıştık biz. O yüzden 15 16 tane besine bakılmıştı. En fazla 5 dk falan ağlar canım eğer ciddi bişeyse bence yaptır zaten bebeklere sırtından yapıyolar
Tuana218893 Kubrahr bugün olucak zaten canım merk ettim aciyormu diye sırtından. Birde bizmki deri tepkimeli olucagini sanmıyorum.bnce bagirsak tepkimeli vücudunda yuzunde bişy çıkmiyor sürekli ağlıyo karın ağrısı bagirsak tepkimeli diye düşündüm. Bağırsağa nasıl bakılıyor kakadanmi
Kubrahr Bizde de tek belirti kakada kandı vücutta hiçbişey çıkmıyodu. O zamanlar kakada kan var mı diye tahlil yapılmıştı bide normal kan almışlardı. Vücut alerji geçirince yükselen Bi değer varmış ona bakılmıştı öyle teşhis konulmuştu