Dnzmrsu Kızlar 1 ay 16 günlük kızım var uyku düzenini hala saglayamadik gece sabaha kadar oturuyor gündüz ful uyuyor bu süreç icin 40ndan sonra düzelir demişti doktorum ama iyice alışmaya başladı varmı bu durumu yaşayan düzene sokabilen
Kahvegerek Dnzmrsu 💁♀️Merhabalar oğlum da öyleydi. 4. Ayda düzene girecekken atağı başladı ve 5. Ayda atakla beraber o da bitti 🙃 ona ayak uydurdum bende gündüz uyuyordum gece oturuyorduk
Ogulcan Dnzmrsu canım düzene giderek hiç merak etme ilk olarak gündüz 2 saat arayla uyku düzenini sağlamaya çalış canım o yavaş yavaş adapte olacak biz 2 aylıkkenden beri 9 da yatıyoruz 7 de uyanıyoruz ben ayağımda uyutuyordum bu arada
Dnzmrsu Ogulcan Bende aynı ayağımda uyuyor ama yemek yedikten sonra hemen uyuya kalıyor uyandirdigimda kıyamet kopuyor mama bile yemiyor ağlamaktan kendisi kalkacak anca öyle uyuya kalınca da kldirinca öyle oluyor napacam bilmiyorum 😐
Ogulcan Dnzmrsu yavaş yavaş yoluna girer sadece en son akşam yatırdığında biraz uyku saatini aç ve uyutmasan önce banyo yaptır canım