Nehirsare Kızlar bilen lütfen yardımcı olabilir mi? Bebeğimin süt alerjisi var doktor similac yazdı ama içemiyor acaba Başka mama yazabilir mi raporlu mama yazıldı değiştirme imkanı var mı
Asilinannesi1 Nehirsare benim oğlumda smilac içiyor. Sütünüz varmı? Var ve diyetteyseniz sütünüz ile karıştırın ben öyle öyle alıştrdım
Mucizemsin21 Nehirsare bizede verdi tüm gün kustu hatta boğulcaktı kusmunda bizim net değil ama mamayı sindiremiyor diye verdi bide kabızdı kakasından kan geldi bende bıraktım mamayı kendi mamasını veriyorum mecbur napiyim çok kustu
Nehirsare Mucizemsin21 aynı bizimde testlerde çıkmıyor mama içince gaz yapıyor kakası yeşil oluyor.7. Aydan beri kabızlık çektik anca geçti o. Sizinki kaç aylık? Alerji mamasını içiremedik napcam bilmiyoruz artık :(
Mucizemsin21 Nehirsare daha 55 günlüğüz canım mukus olmuyor kakasında sadece bi kaç kere kan geldi ama zorlamaktan heralde bizimkide zar zor içti içtinide kustu hep kakası da normal hardal rengi hep doğdu doğalı ama katı yapıyor genelde işte