Umutarasinannesi Geceden beri uyku Yok bebeğim ateşli ıi diye çıkarıyor sürekli ve ne beni emiyor nede mama istiyor yardım edin nolur ne yapayım
Minikmanti Umutarasinannesi bnde soydum sadece beziyle yatıyo suan once calpol verdim ıslak bezler koydum 3 saat idare ettim busekilde azoncr dolven verdm dha rahatladık sukur dustu. Klimayıda actm yan odadan evi de soguttm
Sonbahar33 Umutarasinannesi çorabına limon sıkıp giydirin o ateşini alacak. Bir de carpol varsa bir çay kaşığı verin bize doktor yazmıştı ben de kullanıyorum 1 aydır ara ara bir sorun yaşamadım. Üzerini ince tutun ve ılık su ile duş iyi gelecektir
BabyAsiia Umutarasinannesi kakasi kokuyor mu? Öksürüyor mu? Burnu tıkalı mi? Nefes alıp verme hızı nasıl? Ateşi kaç derece?
Mommqueen Umutarasinannesi duş aldrın üstünü soyun rhatlıcaktır ne kadarlık bebişşnz biraz calpolde verrseniz dha iyi olcaktır
Minikmanti Umutarasinannesi bizde suan ateşle boğuşuyorz. Üstelik yeni cıktık yoğun bakımdan eve geldik. Enfekaiyon vardı hala antıbıyotık kullanıyrz ama sanırım buyuk azı dişlerde geliyor butun gun bırsey yemedi agzı salyalı kulaklarınk çekiştırıyor 19 aylık sizinde umarım enfeksiyon değildir diş cıkarıyordur belki🙏
Mommqueen Umutarasinannesi bi çay kaşığı verebilrsinz calpol raharlatıcaktır kehribar kullanıyorsanız ayagına yada bileğine takın ateşi düşürcektir o da
Gulumse1 Umutarasinannesi ateşi olan çocuk tekrar hasta olmaz üzerini tamamen çıkarıp kar dahi olsa birşey olmaz
Defne42 Umutarasinannesi geçmiş olsun nasıl oldu bebeğiniz evinizde her ihtimale karşı bir ateş düşürücü bulundurun