e-kubra 52 günlük bebeğim var. Burnu tıkalı hırıltılı öksürük var bide ne yapmalıyım doktora gitsem ilac verir mi bu kadar küçükken kullanılması sağlıklı mı? Göğsüne ve ayaklarına viks sürüyorum
yalnizbirisi e-kubra canım hayır sakın göğsüne viks sürme ve tabiki doktora git o ilaç verse dahi en hafifini verir serum fizyolojik varsa burnuna onu damlat viks sürme
Aslihan1621 e-kubra ay bebeğe zarar vereceksin ne vicks sürmesi bir bebek bunun yüzünden hayatını kaybetti 50 günlük bebek hemen doktora götür ne vicksi ya alala
e-kubra yalnizbirisi bebeklere olanından sürüyorum babybalm viks diye onu demistim gene de surmeyeyim mi? O serumdan alayım o zaman
Edaay06 Biz gitmedik bebeğim 4 aylık aynı durumu 1 hafta önce yaşadım. Ayak topuğuna saf zeytin yağın içine 3 diş sarımsak attım sadece yağından sürdüm 3 saate bir yaptım bebeğim balgamı öksürerek ve kakasından attı ve 5 günde iyileştik ❤️
e-kubra Edaay06 bunu da deneyeceğim sarımsakları bütün mu attınız dogradiniz mi? En güzeli doğal çözüm ben de ilac kullanmayi sevmeyen biri olarak cocugumun da kullanmasını istemiyorum zorda kalmadıkça bünyesi alısmasın
yalnizbirisi e-kubra Kullanma canım sil yavaştan onun kokusu hafifte olsa tıkar bebeği göğüsten nefes alışını keser bir aman dikkat diyim. Daha çok bebek o doktorun görmesini tavsiye ederim canım onlara ilaç olarak zaten ancak serum fizyolojik verir balgam varsa söktürücü verir o kadar
Edaay06 e-kubra yağın içinde dövdüm sonra sadece topuguna sürdüm yağını sarımsak tanesi alamadım yağı sadece ve parmaklarına sürmüyorsun topuklarına
Aslihan1621 e-kubra eğer üstünde varsa bebeğin iğreti yapmadan silebilirseniz silin 50 günlük bebek tavsiye üzerine bişeyler yapılmaz canım doktor kontrolüne gitmeniz lazım çok geçmiş olsun