Defnem_ Merhaba 20 günlük bebeğimin tek gözünde çapaklanma oluyor sabahtan beri ne yapmam lazım yarın doktora götürcem
BGY Defnem_ elini fln değdiysen mikrop kapmıştır. temiz bi pamuğa sütünü sık gözünü sil günde 3 4 kere yap geçer hemen
Minigiminannesi Defnem_ ılık suyla pamukla masaj yaparak silin yavasca geçer inşallah bizim de oluyorduuu suan 5 aylık arada yine oluyor ılık su pamukla masaj yaparak silince gexıyor inşallah size de iyi gelir doktorumuz söylemişti bize de
gulsenkonakli Defnem_ içme suyunu cezve koyun, içine 3-4 top pamuk atıp kaynatın, ılınınca silin içten dışa doğru. Benm kızımda da vardı ilk 1 ay, internette bir doktor videoda bu şekilde anlatmıştı ben de öyle yaptım😊
gulsenkonakli Defnem_ yine aynı doktor süt çay gibi sıvılarla asla gözü silmeyin diye de uyarıda bulunuyordu. Şuan göz pınarları hala tıkalı zamanla açılıyor yenidoğanların genelinde olan bir durum doktorunuz da yarın sizi rahatlatacktır eminim😊
Yarenelibol_ Defnem_ bn doktora gittim ve pamuğa çay suyundan koy sık dedi ginde 2 kere yapınca gerçekten geçmişti iltihap kapmıştı
Sibeldncr Defnem_ canım bizde de vardı doktor çayın demiyle sil dedi iki defa geçiyor sütünle de silebilirsin çünkü sütümüzde antibiyotik var doktora gitsende çayı önerecek ellerinden mikrop kapmıştır daha çok hassaslar
Kumsalsmom Defnem_ öncelikle geçmiş olsun merhaba benim kızımda da olmuştu çapaklanma sütümü falan sürdüm ama fayda etmemişti meğer kanal tıkanıklığı oluyormuş ilk başlarda. Ilık temiz suyla çok zorlamadan silin ve doktora gidin bize damla vermişti masaj göstermişti ve etkili oldu
Ugggg Defnem_ süt sürme dahada besliyor benimkide olmuştu ılık suyla sildim iki güne geçti ılık suya pamuk batır hafif hafif sil
AlyaAda Defnem_ hiç bisey yapmayın anne sütünüzü damlatın ben baştan beri ne zaman çapak görsem damlatırım sütteki vitamin neyde var çok faydasını görüyorum