Hll20 Ekimmom canım ben memnun kaldım ama tayin cknca seansm yarıda kaldı tamamlamam gerek. Yarm kalmasına ragmen koltuk altmda 2-3 tane bacaklarmda tek tük ckıyor.
Ebruervam Ekimmom her yere güvenmek olmaz genelde uygun olanlar ipl cigz kullanıyorlar ben bir doktorun yaninda yaomayi düşünüyorum 6 seans 3000ama sonuçta güvenilir bir yer olacak makinalari uc şekilde buz lazer Aleksander bide diğerini unuttum hatırlamıyorum oraya gidecem bende
TalentedMom Yaralikalp0113 ilk alexsandra yaptırdım ama hep çıktı buz lazerde gerçekten kalmadı tek tük var belli bile değil rahatlık cidden
Gunsss Yaralikalp0113 yok çıkmadı doğumdan sonrada genitalde arttı biraz oda rahatsız edici değil aslında ama ben Yinede bir tarama yaptıracağım
Gunsss NurEmre hayır ben alex yaptırdım. Buz lazer biraz ucuz oluyor ama pek kalıcı sonuç vermiyor arkadaşlarım yaptırdı memnun kalmadılar eğer lazer düşünüyorsanız en iyi çözümü alexindrite ta alırsınız bilginiz olsın
Yaralikalp0113 TalentedMom öyle mi ay bende bıktım artık ya tüylerden çocukla zor oluyo peki.nerde yaptırdınız istanbuldayım ben
TalentedMom Yaralikalp0113 ben de İstanbul’da yaptırmıştım sonra devroldu orası ama en sağlıklısı hastanelerde yaptırmak iyi bir yere yaptırmak lazım
Gamze_67 Ben buz lazer yaptırdım hiç faydasını göremedim yüzüm için gitmiştim kaç kere doktorada gitmedim horminelde değil hormonla alakalı olunca lazer fayda etmiyo diyolr
Ebruervam Ebruervam Doktorlar genelde hormo testi alıyorlar ondan sonra tuye gore karra verir ipl cihaz sadece tuyleri bu uyutur sonra tekrra çıkar ama orjinla cihaz oyle değil
MeyraMomy Bende buz lazere yeni başladım sonucunu merak ediyorum ilk seans iyi geçti bence çocuğun varsa lazer yapılabilecek en güzel şey çünkü zor oluyor diğer türlüsü
NurEmre Gunsss evet ben onu denemiştim 4. Seansımda pes ettim ve gitmedim bi daha o yüzden tam sonuç alamadım ama buz lazer acısız oluyor diye düşünüyordum mecbur alexandrite yaptırıcam tekrar 🤦🏽♀️
nneslihan Ekimmom buzlazer.com sitesinden buldum ben, medisense florya adı soprano ice platinum Cihaz kullanıyorlar. 3 dalga boyutunda atış yapıyor ve daha etkili. Aynı zamanda orjinal buz lazer ilk seansım haftaya bakalım 🤩
bikerem Ekimmom 7 yil once 3 seans alex ve 2 seans diode yaptirdim,hayatimda yaptigim en iyi seydi kendim icin
nneslihan Ebruervam 8 seans. Tüm kol, tüm bacak, genital bölge ve koltuk altı nakitte 2.040 ödedim, kartta üstüne fark koyuyorlar