Siass Ozgeruya 350 TL civarında bizim de cuma günü 2. Dozumuz olacak ateş yapmamıştı ilk dozu insallah ikincide yapmaz size de yapmaz insallah 🙏
minikoglumm Ozgeruya benim bebeğim de 14 aylik bende menenjit aşısı yaptırmak istiyorum pazartesi doktor randevumuz ama geç mi kaldık herkes 5 doz falan yaptırmış çok önceden başlamış ya
Ozgeruya Siass biz tek doz vurulcaz her aşıda atesimiz oldu ama buna ağır diyorlar tedirgin oldum. Insallah yapmaz 🙏
Ozgeruya Siass menenjit evet ama bizim alerjimiz var 1 yıl içinde yaptiramadik yasaktı 1 yaşı geçtiği icin 14 ayligiz tek doz demişti doktorumuz ama yarın gidince ne der bilmiyorum. Bexsero 2 doz olduk
Pamukprensannesi- Menenjit alışını sağlık ocağı yapıyor mu yada özel kliğinr mi gitmek gerekiyor aşı ücretli onu biliyorum rotayı kendimiz aldık sağlık ocağı yaptı bunda süreç nasıl oluyor
Ozgeruya minikoglumm bizim normalde 8. Ayda falan yapilcakti ama alerji çıkınca doktorumuz yasakladi o zamanlar doktorumuz 2 doz olarak ayarlamisti ama yasak olunca 1 yaştan sonra tek dozda oluyomus