Ecrinnkk Çok güzel geçti kızlar😍 birinci gün sabah kahveyle başladım hüne öğle iki haşlanmış yumurta bir tüm domates yedim akşamda beş adet et köfte yeşil salata yedim bakalım sabah tartıda kaç çıkıcam😍🙊
Alameti-farika2005 Ay bu diyeti ben de yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum bi de online diyet yapıyorum siz bundan yazar mısın vucudunuzdaki gelişmeleri
Ecrinnkk Alameti-farika2005 tabikide 13gün boyunca paylaşıcam😍😍dün 92,85le başladım bu sabah 91.90dım😍😍
Ecrinnkk SaremAselim_0817 hayır abur cubue çekiyor canım ağzıma bişeler atasom geliyo ama atmıyorum 😍 emmedi beneğim beni hiç bu yüzden stüm keslmişti o yüzden rahat yapıyorum diyeyimi
SaremAselim_0817 Ecrinnkk hmm anladm canım kolay gelsin sana bende diyet yapıyorum da 73 den 65 e düştüm ama bu ay adet olamadım üç haftador 65deyim veremiyorum diyetimi değiştirim diyorum
Ecrinnkk Elaaly ya aslında diyette meyve bar sebze var yoğurt var et balık tavuk var ama yinede bilemedim
Ecrinnkk SaremAselim_0817 ooo aüpersinn😍😍😍😍 ben aşırı aldım ya kilo ayrıca bebeğim 1ay 20günlük henüz adet olmadım🙊