Dorukdalyan Guzel anneler merhaba ben biontex aşı oldum bebisim daha 37 gunluk bana 4 saat emzirme sutunu sag ve dok dedi ebe ama hemsirede 1 gun emzieme dedi buzluktaki poset sutlerimi kullaniyorum siz ne yapmistiniz
Dorukdalyan Anladim ben de emzirme taraftariyim ama boyle bir bilgi aktarilinca riske atmayayim dedim icimde acaba kalmasin dedim ama sacma geldi
Alperenim1 Bnde bu gün oldun oğlum 5 aylık 2 saat sonra emzir dedi ebe 2 saat sonra emzirdim ablama sordum o eve gelir gelmez emzirmiş
tugbahy6 Emzirdim hemen hiç de bir şey olmadı ne demek allah aşkına yaaaaaaa O zehir ona geçti nerden biliyorsunuz sonradan olmayacağını emzirme 1 gün boyunca emzirme
Minik1anne tugbahy6 antikor ürettiği için bebeğe geçsede iyi olur dedi sağlık ocağındaki doktorumuz oda olmuş aşı hemen emzirmis bebeği 9 aylık. Vala kime inanacağımızı şaşırdik iyi mi kotü mü bilmem ama olduk baklm aşıyı hayırlı olur inşaAllah😊
elifineylulu Dorukdalyan Ayin 9 unda bende vurundum eve geldim kahvaltı yaptık 1 saat sonra felan emdi yani bir süre belirtmedi ebe eve gidip emzirebilirsin dedi sadece kahvaltıdan dolayı süre uzadı
Minik1anne Dorukdalyan ben emzirdim ama kızım 13 aylık canım burda bende post açmştım aşı ile ilgili orda bi arkadaş sağlıkçıymış ve bebek 6 aylık olana kadar pek önerilmiyor aşı olunursada anne 3 saat falan emzirmemesi gerek dedi.