Brsnysr Arkadaşlar kızım 7+7 e bebek ten 1 yas uyku tulumu aldım orada ki bayan öyle tavsiyede bulundu ama doğrumu almışım
Biranne00 Brsnysr tog değeri evinizin ısısına uygun mu ona baktınız mı alırken bedenden ziyade oda çok önemli ☺️
Kuzeybabyy Brsnysr evet uygun oğlum tam sekiz aylık gayet iyi oluyor az geniş oda hareket payı zaten yıkanıncada biraz çekti zaten
MeryeminAnnsi Brsnysr daha buyuk.bile alabilirsn ben normal kiyafetlerini 1 yas aldim tulumu daha da buyuk 1.5 yas
Brsnysr Ah_neredeee_vah_neredeee aldıktan sonra aklıma geldi burda okumuştum galiba büyük alın diye de ondan aklım takıldı olmadı degiselim diye
Brsnysr Biranne00 ne çok kalın nede ince aldık 1.5 tog çok soğuk olmuyor elhamdülillah ama kızım üstünü örtmuyor hiç o sebeple aldım
Uras10 Kızlar bende uyku tuşum aldım owli 0.3 tog içine ben giydirmeliyim üstünü örtmeliyim ev ısısı 25 26sabaha karşı 24 oluyor üşür diye korkuyorum ama terliyor anlamadım gitti ya
Kuzeybabyy Uras10 tablosuna baktınız mı owli tog değeri yazın görsellere bakın çıkıyor 🙂 aslında bebekten bebeğe görede değişir siz yine zıbın şortla yatırın baktınız terledi şortu çıkarın kolları soğuksa uzun kollu zıbın giydirin
Kuzeybabyy Brsnysr evet bizimde bir yaş odamız 23 derece sadece zıbın giydiriyorum içine inşallah üşümüyordur altına şort giydirdim terledi zıbınlada çok sıcak olmuyor 😅
Brsnysr MeryeminAnnsi hadi yaa degissekmi eşim hadi hadi tepemde bayan da olur deyince bı anda aldım ama tulumlar anca 1 yıl idare eder demi
Brsnysr Uras10 mağazadaki bayan sadece zıbın yeterli oluyor dedi bakalım denemedim daha Antalya Ekim gibi falan soğur iyice Allahualem tabi de
MeryeminAnnsi Brsnysr bence degis sonuçta kisa ztn 1 Yas olcak butun kisi gecirsin icine bisi giydirirsen darlar bebegi dar olunca
pitircikkk Brsnysr gecen sene 1 yasindayken 18 24 aylik almistim bu sene bilekleri aciliyor o tulumda. bu ay yine alacagim 4 5 yas falan dusunuyorum kaybolsun icinde diye 😂😂