smsmzyc Kızım 3 aylık 2. ayından beri ara ara uykusunda ağlamaya başlıyor kucağıma alıyorum snr susuyor tekrar uyuyor. Böyle bi durum yaşayan var mı ? Neden olabilir acaba ?? Çok üzülüyorum nie ağlıyor canı yandığından mı rüya mı görüyor :(
Nuryalcndag smsmzyc benim kızımda öyle, bazen artıyor bazen olmuyor, gazı varsa olur diyorlar,diş dönemi okur diyorlar, atakta olur diyorlar vs. Ben hala net çözemedim kızım 5 aylık 🤷♀️
Sibelbyl smsmzyc benimde Bebeğim 54 günlük aynı sorun bizdede var 2 haftadır falan bende ağlamasına dayanamıyorum bizde misafir gelip gidince artıyor muhtemelen nazardan tabi sizinki atak vs.. de olabilir felak nas surelerini okuyup üfleyin 🌺
Alazcns smsmzyc gazdan kaynaklı olduğunu söylediler. Gaz problemi de ek gıda döneminde geçer denildi. Önceden nazara inanmazdım ancak oğlum çok beyaz ve güzel bir bebek onun da etkisi olduğunu düşünüyorum. Inanan biriyseniz 41 fatiha okuyun yüzüne karşı 💜
smsmzyc Alazcns Gece oluyor genelde emzirip yatırıyorum sancı giriyor demek ki :/ Tabiki okuyorum sürekli 🙏🏼🙏🏼
Alazcns smsmzyc oğlumun karnı hep taş gibi sert oluyor kontrol edin ara da. Bir de uyku duası var @NekwaSultan aydınlatsın seni🌼