Kubraozguler Kızlar merhaba 🙋♀️26 günlük oldu kızım malesef emmıyor 😒mama verıyorum çoğu zamanda sağıp verıyorum .Kaç cc vermem lazım artık veya kaç saat aralıklar la vermem lazım normalde suan 75 cc verıyorum 3 saate bir
Aycahanim Kubraozguler canım her bebek kendi belirler ne kadar yiyeceğini ama bana kalırsa 60 yada 75 uygun gibi benim kizim 30 cc iciyordu ama ben emziriyodumda
sayrannannesi Kubraozguler hiç mi tutmuyor . Eğer öyle ise 75 cc doyduğunu hissediyorsn yeterli çok diyen çok olacak neredeyse aylık olmuş. Benim kızım daha 2 günlüktü 60 cc bile içebilir demişti doktorum hemiserler filan..
Sedanindenizi Kubraozguler Emzirme ile beraber toplami 70 cc yaparsa yeni dogan doyar demisti hemsire
GiybetReis Kubraozguler 3 saate 75cc fazla değil bence. Normalde 2 saate 45cc içiyor 1 aylık bebekler çünkü. Doyduğu kadar yesin. Ne zorlayın ne de mamayı kısıtlayın. Kilo alımları her ay kontrol edilecek zaten. Her bebeğin gelişimi ve ihtiyacı farklı.
Kubraozguler sayrannannesi bı anda fazla mı verdım diye çok korktum cvp verıdıgnız ıcın çok sağolun içim rahatladı 🙏saat aralıgını ne zaman uzatmam gerek acaba bılgınız varmı
Kubraozguler Sedanindenizi evet mesala sütüm 30 çıkıyorsa 40 mama yapıyorum öyle dengelemeye çalışıyorum
Kubraozguler GiybetReis valla içimi rahatlattınız bı anda çok diyenler olunca hemen moralim bozuldu acaba yanlış mı yaptım dedım sonuçta bebegım ona yanlış bırsy yapmak ıstemem
Sedanindenizi Kubraozguler Mamayi 40 nasil ayaiyorsunuz olcek hesabi 30 ml 40 ayarlayabilmek zor olur. Siz 60cc yapin 40 cc de birakin
GiybetReis Kubraozguler çok gelse yemez zaten. Ay kontrolunde doktorunuz kilosunu söyler normal ya da fazla diye ona göre önlem alırsınız😊
deniz_s Kubraozguler canim o kendi ayarliyo yemesini ufacik ac bile kalsa ortaligi yikiyo zaten asla susmuyo sen ne kadar istiyosa ver burda olcut bizler degil bebekler doktor oyle demisti bize kusana kadar yesin diye doydugunu anlarsin dedi kisitlama ne kadar istiyosa ver bir sey olmaz her bebek farklidir daha huzurlu olur saglikla buyutun 🌸
sayrannannesi Kubraozguler 60 ccyi 2 saatte bir veriyorsanız bunuda 3 saate çıkarın yada aciktiginda özelikle geceleri kendisi uyanıyordur zaten ordan da anlarsiniz
75kinalikuzu Kubraozguler 60 verin midesi buyur yazik 20 aylik kizim120 içiyor ben o kadarken 60 veriyordum yavaşça cogaltirsiniz
Ssmmyy Kubraozguler 35 günlük kızım 3 saatte 90 cc sadece mama bazen 2,5 saat bile oluyor her bebek farklı fazla değil bence
Xxcns Kubraozguler kusmuyorsa 75 iyi bnce kusuyorsa eğer fazla geliyor demektir. Maksimum 3 saatte bir besle