Dygbzts Merhabalar, doğumdan sonra ilk adetim 5. Ayda oldu 21 günden beri hala bitmedi ara kanama şeklinde geliyor bu normal mi yoksa Dr a gorunmeli miyim emzirirken bu kadar uzun sürmesi normal mi başına böyle bişey gelen var mı hanımlar?
Sinifcianne Dygbzts doktora görün canım o kadar uzun sürmemesi lazım. 6 gün sürmüştü benımde sonra bitti. Rahimine bir baksın.
Belinay12 Dygbzts bende 50 çıktı ilk gün ara ara oldu 3 gün sabah olmadım öğlen oldum akşam olmadım 3 günden sonra 1 hafta full oldum sonra 1 2 lekelenme oldu sonra gecti
hifa_34 Dygbzts Arkadaşlar bebeğim tam bir aylık bu gün kırkımız bir hafta sonra çıkacak ve hala adetim🤷♀️ sizce normal mi sizin kaç gün sürdü Doğumdan sonra🤔
Dygbzts Sinifcianne @Belinay12 Yarenelibol_ Mart ayında spiral taktırdım geçen ay da kontrolüne gittim herhangi bir problem yok dedi Dr acaba spiral kaynaklı olabilir mi diye düşündüm
Yarenelibol_ Bnm 10 gün sürdü 2 aylıkken oldm sonra 16 gün erken geldi 3 gün sürdü bitti düzensiz oluyor bnce canm normal ama doktoruna bi görüm