B_12 Kızlar bebeklerınızın elbiselerini hmgı deterjan la yıkıyorsunuz Yumusatıcı kullanırmısınız bnm oglanın bazı elbıselerınde cıkmayan lekeler var siz neyle çıkartıyorsunuz
SumeyrAram B_12 ben durunun granül sabununu kullanıyorum geçmeyen lekeler içinde hom bitkiselin oxi powerı var leke çıkartıcı onu kullanıyorum ama yumuşatıcı kullanmadım hiç
motherofthenight Yumuşatıcı çok zararlı . Ben yumuşatıcı gözüne sirke koyuyorum . Deterjan olarak Baby me ve dalin kullanıyorum dönüşümlü. Geçmeyen lekelere de kosla ile çitileyip iyice elde durulayıp tekrar makinaya atıyorum
Hamza_vefa motherofthenight yumuşatıcı zararlı ditosunuz dalin ve vanish kullanıuosunuz bunlar çok mu iyi sizce içeriği en olumsuz deterjanlar bunlar şuana kadar en saf deterjan siveno
Feslegenkokulu Ben 7 aydır sadeec duru granül kullanıyorum cok memnunum hatta buyuk paketi olsada kendi kıyafetlerimizide onunla yıkasak diyorum
motherofthenight Hamza_vefa Çok ağır kokuyor yumuşatıcı. Her yıkama yaptıktan sonra 50 dakikalık durulama yapıyorum ben . Tekrar ediyorum kosla kullandıktan sonra da iyice elimle durulayıp tekrar makinaya atıyorum. Ama kaç defa durulama yaparsam yapayım yumuşatıcının o ağır kokusunu hafifletemedim. Söylediğiniz markayı ise hiç denemedim