balpetegimmmm Kızlar yıkarken elimden düşüp kırıldı ? Bu saatte nerden bulabilirim başka biberon kabul etmiyor 😭
GiybetReis balpetegimmmm nöbetci eczanenin numarasını bulun internetten arayıp sorun belki vardır😊 ya da letgoya bakın 2. El satan var mı yakınınızda. Günü kurtarırsınız.
Mom62636362 balpetegimmmm doğru biberon yoksa bile emziğe uyan bir biberon alın. Lansinoh emziğini o biberona takın idaretenlik
Limonataa balpetegimmmm Benim de başıma gelmisti şimdi akillandim yedekledim biyere giderken bile çantam da yaşıyorum çok zor gercekten
balpetegimmmm GiybetReis iki biberon var evde birinee büyük birine küçük geldi büyük gelene bantladım idareten 🙄🙄
Hamza_vefa balpetegimmmm biberonun ucu durıyorsa plastik su şişelerini ağzı girecek kadar kesip koli bandı ile batlayı. Vallahi ben 3 saat için öyle yapmıştım benim bebeğim de başka biberon tutmazdı
mom1236 balpetegimmmm başka biberon alıp ucunu diğerine geçirin. Ben öyle yapıyordum. Bir de plastik kullanıyorum cam biberonun bu sıkıntısı var kırılıyor hemen
Toprakaren balpetegimmmm nöbetçi eczaneden bulanırsın ben eczanede çalışıyorum biz satiyorduk belki başka eczanede de vardır istersen nöbetçi bi eczanenin numarasını bul ara sor ona gore gidin alin
balpetegimmmm Toprakaren 4 tane aradım canım 4ünde de yok bulunduğum yerde 4 tane nöbetçi var hiç birinde yok 🤷♀️