Ceylanergen Merhaba anneler , 52 günlük anneyim bebeğimi emziriyorım , yeşil çay içsem sorun olur mu ? İçen veya doktora soran var mı ?
zeyzey88 Ceylanergen valla ben günde bi fincan içiyordum bi sıkıntı olmadı çok şükür.. dr a vs sorduğumu hatırlamıyorum ama o zamanlar bakmışımdır illaki goggledan ona göre içmişimdir😅🥰
elifiii Ceylanergen bitki cayları önerilmiyor normalde ( yani 2018’de doktorum önermemişti ilk 6 ay) ama uzman diyetisyen emziren anne olanlar 3. aydan sonra günde 1 fincan yeşil cay icebilir denildi 2019 trendi olarak. Bol bol su icin ödeminizi atarsınız evde de leslie yapıb mutlaka bebek uyurken .
Slmnese Canım en azından bi bebeğin 3-4 aylık olana kadar bekle derim. Kafein olduğu için içinde bebeğinde uykusuzluk yapabilir. Günde bir fincanın bir sıkıntısı olmayacağı söyleniyor ama sen yine de bir uzmana danışmadan başlama. Yapabildiğin kadar evde leslie yapmaya çalış. Ben doğum kilolarımı o şekilde verdim. Günde 3 mil kadar leslie yapsan bolca da su tüketsen yavaş yavaş kilolarını verirsin.