herkese merhaba bundan bir iki hafta önce yine post açmıştım gece emmesini nasıl keserim diye sizlere de motive olsun diye başardığımı yazmak istedim 😅 oğlum 13 aylık emerek uyuyan ve saat başı uyanan bir bebekti gerçekten çok yoruluyordum ve son zamanlarda emip uyuyan cocuk emme süresini uzatmaya gece bir saat emmeye başlamıştı memeden çektiğim an ağlamaya başlıyordu böyle olmayacağını biliyordum ama doktora da dansmak istedim ve gece emmesini kesmem gerektiğini söyledi gerçekten ilk gün korkunçtu çünkü eşimin sabah işi vardı bu gece başlama ben bakamam yarın başlayalım dedi ama dinlemedim kafaya koymuştum çünkü … o gece sabah beşe kadar ayağımda salladım asla uyumadı 5 te malesef dama dedim bir kere besleme hakkı verdim emdi ve uyuyup sekizde kalktı tabi ikinci gün birinci güne daha iyiydi ama yine çok sık uyanıyor ağlıyor beni istiyor eşim aldı gece üçe kadar süre ondaydı tv açtı onu izleterek ayağında salladı derken uyudu ama yerine koyunca uyanıyordu gece üçe kadar böyle üç gibi artık uyuyordu bu sefer dörtte uyanıyordu mutlaka o saatte de emziriyordum zaten bi kere hakkı vardı 4 ile 6 arası emip yatıyordu. gün geçtikçe süreler açılmaya başladı 11 de uyanıyordu hemen yatak odasına götürüyorum yanına uzanıyorum bana bakıyor ıkı mızıklanıyor ellemiyorum gözlerim kapalı sağa dön sola dön uyuyor bu beni aşırı umutlandırdı tabi o günden sonra gece uyanırsa ayağa alma yok yanıma alcam dedim daha sonra gece kalkma sayısı azaldı ama o emme saatine illa kalkıyor ve o saatte kalkınca mama diye kalkıyor diğerlerinde mama fln demiyor böyle böyle suan bir kere emmeye kalkıyor emiyor hop sekize kadar geri yatıyor ve ben her defasında şok oluyorum bu süreç iki haftayı buldu ama asla pes etmedim bundan daha kötü olamaz diyip devam ettim ve gerçekten doktorumun dediği gibi iki hafta da düzene girdi sizlerde deneyip başarabilirsiniz ve gerçekten oğlum gece uyandığında emmeden sallanmadan asla uyumazdı gündüz yine ayakta ya da meme de ama gece çok şükür bitti ağladı mı hemen yanıma alıyorum sağa dönüyor sola dönüyor uyuyor başarabilirsiniz kızlar ilk günler zor evet ama sonrası miiiiissssss bunu diyebileceğim bir gün aklıma bile gelmezdi 😂