Melikeeeecansuu Gobegı olanlr toplanım bı dıyet hazırlayalım🤣 yoksa gobegımın sarkıklıqından cıldıracam emzırenler ıcın elınde dıyet lıstesı olan varsa acıl bana da verırmısınıx dıyetısyene güç yetmıyor 🤣
mom1236 Melikeeeecansuu diyet listesine uyamıyorum arkadaş ya 🥲 Bugün yeşil çaylı süt içtim o da çok verdiriyormuş diyorlar bakalım 🤭
VeravBella Melikeeeecansuu bi dk önce annelik öncesi sonrası postundaki fotolara bakıp depresyona girmiştim ben de 🤦🏼♀️
Melikeeeecansuu aybukemom bendemı ana evıne gıdım napım. Kaynana evıne gıdım o sevwr ac bırakmayı 4kılo vermıstım gttıqımde🤣
Melikeeeecansuu mom1236 o nasıl oluyor emzıren anne ıcebılıormus. Süt dıyetıyse 6aydan sonra onerıyorlamrıs
Aybukemm Melikeeeecansuu ilk kızıma 73 le hamile kaldım 93 le doğuma girdim ikinci kızıma 73 le hamile kaldım şuan 71im 4 aylık hamileyim kilo alamıyorum kızım çok huysuz sürekli peşinde koşuyorum
Melikeeeecansuu Aybukemm allah bagıslasın. Bızde keske alamasak kılo 6aya kadar hıc almamıstım. 6aydan sonra bı aldım 63düm 85le doguma gırdım suan 74kıloyum
Melikeeeecansuu GiybetReis 63le hamıle kaldım 85le doguma gırdım suan 74kıloyum aynı kaderı paylasıyoruz nıe boyle olduk bılmıorum nerde yanlıs yaptık kız bız🤣
GiybetReis Melikeeeecansuu Valla doğumdan hemen sonra 81den 75e düşmüştüm. 4kilo cocuum cıktı bi o kadar eşi var derler 4kiloda o etti 8kg. Hayır bu bile tutmadı bende 😂
SumeyrAram Melikeeeecansuu ben 1 y diyetisyenle 10 kilo verdim ama devam edemedim bakim listeler duruyorsa yollim😂😂