Havvamurat Kızlar bebeğim 18 Ekim doğumlu 10 Mayıs'ta ilk disinı çıkardı çizgi halinde bugün diğeri de patlamış birkaç dışi de kabarık.sizinkiker ne zaman çıkardı ve nasıl bir surecti? Ateşi yok ama sürekli ishal ne yerse kaka yapiyor arkasına
Sabriyeilke Havvamurat 6 aylikti altan cikarttiginda hic sorun olmamisti 7 bucuk aylikken ust cikartti cikarmadan iki uc gun oncesi ishal ile pisik oldu sonunda disleri gelmisti
Yusuf Havvamurat benim oğlum bir yaşında çıkardı hem Altan hem üstten iki tane pek anlamadım dis olduğunu suKur hissetmedik
Deletedmom0031 22 ekimde doğdu kızım 4 mayısta ilk dişini çıkardı bu aralar çok huysuz bide bazen durduk yere çığlık atıyo sanırım yandaki diş de gelecek salyası arttı çok şükür bizde de ateş olmadı 😌
Havvamurat Deletedmom0031 gece inleyerek uyanıyor oğlum çok canı yanıyor galiba ikincisi çıkmış bugün diğerleri de kabarık baya
1prensesannesi Deletedmom0031 benim kizim da 22 ekim dogumlu hâlâ dis cikmadi ugrasiyor yavrum kaşıntı akinti ates yok şükür yeri bellide çıkmadi henüz 🙄
Deletedmom0031 Havvamurat benimki de eskisi gibi uyumuyor ağlayarak uyanıyor sürekli İnşAllah böyle atlatırız ateş olmasında
ozgecicekoglu Benim oğlumda yeğenimde 18 ekimde doğdu oğlumun henüz dişi çıkmadı ama yeğenimin 2 dişide 1 ay önce çıktı şimdi de diğerlerini çıkarıyormuş onunda ateşi yok ama ishali varmış inşallah sorunsuz kolaylıkla çıkar bebişlerin dişleri :)
Deletedmom0031 1prensesannesi İnşAllah çıkar biran önce çıkarınca bi nebze olsa rahatlıyolar sonra yine başlıyor tabi diğer dişler gelince böyle devam😄
Merozz Benim oglumda 29 eylul dogumlu ilk dişi gorundu bu aksam. Ishal yok ama asiri huysuz bende diyordum kendime niye boyle diye aksami belli oldu sebebi 😌 birde asiri salyasi var bakalim gece uykulari nasil olacak 🙄
Halise 25 Kasım doğumlu kızım 1 Mayıs’ta ilk dişi çıktı 2 gün ateşlendi çok huysuzlandı gece uyumadı şükür çıktı ikinci hala çıkmadı ne zaman çıkar acaba tek dişli kahramanım benim ♥️♥️