Bozzzzy Ve karın ağrısı yapar mı arkadaşlar? Eşim pozitif bende başka belirti yok sadece miğde bulantısı ve karın ağrıları böyle atlatan oldu mu?
yaramaz_bocegim Bozzzzy bende mide bulantısı değil ama ishalde olduğu giibi karın ağrısı olmuştu. Geçmiş olsun 🌺
Rumiars Bozzzzy Evet canim ben korona oldugumda mideme vurdu 3 4 gece kustum hep surekli mide bulantisi geniz akintisi oldu
Bozzzzy Koalina sağolasın canım sadece miğde bulantısıyla mı atlatmış çünkü bende başka bir belirti yok
Koalina Bozzzzy Yok canım baya şikayet oldu halsizlik öksürük baya zorlandı sonlara doğru midem bulanıyor bişey yiyemiyorum demişti. Nane limon içmeye çalış Canım vitamin al
Bozzzzy yaramaz_bocegim pazar günü mecbur test yaptırcam bakalım ne çıkacak 😩 oğlumda çok şükür bir şey yok sizin bebeğinizde oldu mu?
Ceycey93 Bozzzzy ben şuan pozitifim ilk şikayetim mide bulantısı ve kusmaydı bence bebeğin için hemen test yaptır ve maskeyle dur yanında ne olur ne olmaz . Umarım pozitif değilsindir geçmiş olsun şimdiden 🙏🏻
Senaege Bozzzzy öncelikle çok geçmiş olsun Rabbım sifa versin inşallah kızımın sınıfında çocuklar karın ağrısı ve bulantı ve halsız lık le pozitif çıktı bizde dün 11 yaşındaki kızımla pozitif çıktık Allah herkese şifa versin inşallah 🤲🏻