anneningunluguu Beren-2020 ya eşim düğünlerine gitmiş çeyrek altın götürmüş bizim düğün zamanı o arkadaşı görevdeydi gelemedi altın da gelmedi önemli değil ama hediyeleri ağırdı. Biz de yine de ağır bi hediye alalım diye düşündük.
anneningunluguu Beren-2020 öyle düşündük ama yine de eşimin çok sevdiği arkadaşı aralarında bu muhabbet çok olmuyor içimizden geldiği için biz de ağır bi hediye alalım evleri yeni diye düşündük
anneningunluguu _____ çeyrek almayız çünkü düğünlerine çeyrek takmış eşim onlar bizim düğüne gelemediler
_____ anneningunluguu ama eğer o değere yakın bişey alacaksanız takın ne olacak ki hediyeyi karşılıksız verin veya alın😚
anneningunluguu _____ karşılık beklesem zaten tekrar evlerine hediye almazdım ki mesele çeyrek meselesi değil. Birincisi aldığım hediye çeyrek değerinde olmaz muhtemelen çünkü ona gücümüz yok. İkincisi ise hatırlanabilecek bişey almak istiyorum ama aldığım şey basit bir şey olsun istemedim. Değecek insanlar çünkü buna
ZehraSareMom anneningunluguu Benim de bi arkadaşım yeni ev aldı dediğiniz gibi bebeğime her geldiğinde elinde hediyelerle gelir bende ona madama cocadan pike takımı aldım birde giderken oğluna bir kaç parça hediye alıp gitcem
anneningunluguu ZehraSareMom ya biz gittiğimiz her arkadaşımıza pike takımı battaniye nevresim takımı felan aldık biz almak istemiyoruz onu da takıntı gibi bişey oldu farklı bişey almak istedik 😂
Zlm anneningunluguu filtre kahve Makinesi olabilir biz bı arkadasimiza pamukseker makinesi almıştık 😄 eğlenceli insanlarda pamuk şeker makinesi ile patlamış mısır makinesi alabilirsiniz
GiybetReis anneningunluguu şık bi türk kahvesi seti alabilirsiniz. Şık Su bardağıyla vs birlikte. paşabahçede çok güzel su sürahileri var ve çok şık. alkol kullanıyorlarsa viski bardağı hediye edebilirsiniz
guzelanne00 anneningunluguu ben gorumceme almıştım ev hediyesi kahve takımıyla yanında su bardağı 12 kişilik almıştım