Klbaz Oğlum 15 gün sonra 1 yaşına girecek ama 1 senedir uykusuz kaldık hala deliksiz uyumuyor devamlı uyanıyor mama içiyor gündüz de mız mız.Niye böyle bu ayda olan bebekler hep mi böyle?
Sumeyraas Klbaz bizim bebe de yaşına girmek üzere hala geceleri 6 7 kez uyanıyorum. Uyku eğitimine başladık ama işe yarayacak mı emin değilim
Klbaz Sumeyraas Ben de okul ara tatile girince başlamayı düşünüyorum çok mu geç kaldık acaba benim ki ayakta sallanıyor
Sumeyraas Klbaz daha büyük bebeklere veriliyor diye biliyorum. Ama büyüdükçe zorlaşıyor sanırım. Uyanınca hemen ayağa kalkıp ağlıyor. Kalkmasa belki uyumaya devam eder geceleri☺️
daiysdiuy Klbaz moral bozmak gibi olmasın ama tünelin sonunda pek ısık yok bence 🙈🙈18 ay hiç uyumadım gibi. 26 aylık hala hıc uyanmıyor dıyemem. gece beslenmesı yok, meme emmesı yok. kısacası uyumayan bebek uyumuyor. kabullenınce daha kolay oluyor 😬😬
ozgecann daiysdiuy o kadar haklısınız ki bizde 21 aylığız sabah en geç 6 gece de kac defa uyanıyor anlatamam artık düzeleceğine de inanmıyorum gece beslenmesi yok sallamıyorum uyku saatlerine dikkat ediyorum ama yok uyumuyor
daiysdiuy ozgecann ben 8 e kadar uyasam cok uyudum dıyorum artık 🤣🤣🤣 o da 40 yılda 1 ancak 😬hala 6 cıyız bızde
Aleynag Klbaz ben doktoruma sormuştum bu durumu bana bi kaç şey söylemişti. Gün içinde iyi beslenmesi güZel zaman geçirmesi bile uykuya etki ediyormuş tabi fiziksel olarak bir sıkıntısı yoksa (diş çıkarma vs)
Roseses 32 yaşındayım bende deliksiz uyuyamıyorum bir sorunum mu var acaba hiç öyle düşünmedim He 🤔 kızım 3 yaşına girmek üzere o da deliksiz uyuyamıyor 3-4 kez kalkıyor geceleri
Sareeninannesi Klbaz benimki 7 aylık deliksiz uyuduğuna şahit olmadım gündüzde aşırı mızmız şu an yatarken bile direniyo uykuya bi saattir cebelleşiyoruz bıraktım yatağa kıvrandı yastıkla oynadı oynadı şimdide gözünü kapatıp açıyo uykuya dalacak gibi dalmazsa sallamaya devamke ayaklarım uyuştu