feride11555 20 gunluk bebegim biberonla sut mama veriyorum avent kullaniyorum ama bogazina cok kaptiriyor korkuyorum boyle durum yasayanlar var mi,😔😔
Purpura26 feride11555 Bende ilk verirken öyle oluyordu ya zamanla alışıyorlar. Hala oluyor arada. Yatırarak vermiyorum başı dik oturur gibi veriyorum
Rahimesevda feride11555 feride11555 Philips avent biberonlari öyle bebek çektikçe daha hızlı akıyor . O yüzden kullanmadım bn . Bebiş çektikçe akan biberon alabilirsiniz.
tarcinlisahlep feride11555 3. Aya giricez başta avent kullanıyordum sonra lansinohun s meme ucuna geçtim bunda bile aynı nefesi gidiyor sanki sonra toparlıyor. Doktorumuz başta unutabilirler nefes almayı normal demişri.
Ttgndz Biz 2 aylık oldu hala aynıyız, memede de aynı biberonda da cok korkutuyor beni sebebini ben de bilmiyorum ama her an bekliyorum resmen boğulcak diye🤒
feride11555 Ttgndz benim sadece biberondayken oluyor cok hizli cekiyor birden tikaniyor cok korkutuyo
basakhanim34 Başını yukarda içirmeye gayret ediyorum. Hafif öksürdüğünde hemen biberonu çekip dimdik tutuyorum
Rahimesevda feride11555 wee biberon olabilir ben dr. Browns kullaniyorum hem gaz problemini de aza indiriyor biraz fiyatı pahalı ama kullanınca anliycaksiniz
feride11555 Rahimesevda dr browns bende de var ama kullanmadim avente elim alisti diye acaba 1 numara mi kullaniyosunuz