TheBaby Mucizemsin21 Evet kusma vardı. Loktoz intöleransı var dedi. Kakada çok az gizli kan çıktı ki bu çok normalmiş anlık bir durum bile olabilirmiş. Alnında döküntü vardı. Aslında beyaz tenli olduğu içinmiş oda geçti zaten kendiliğinden. Yanlış teşhis morpatii
Mucizemsin21 TheBaby bizdede yüzde sivilcelenme vAr azcık bi kaç kez de kaka da kan ama mukus olmadı hiç sadece kabızlıktan geldi bence
Momstar Mucizemsin21 sizinde süt alerjisi var bence Dr un yönlendirdiği gibi yapın kakada kan tek sebep olarak yeter zaten
morpatii Momstar Bizede şuan neocate markasını verdi bebeğim kabul etti ama hiçbir yerde bulamıyoruz mamayı kaç tane eczane aradık siz nasıl temin ediyorsunuz 🙏
Momstar morpatii aaa keşke geçen hafta yazsaydınız elimde 6 kutu vardı kaç ay bekledi sonra eczaneye verdim ihtiyaç olan birine verin diye biz aptamile başladık neoceti içmedi daha sonra
morpatii Momstar ahh keşke 🤦♀️ Bu kadar aramak durumunda kalmazdık aptamili peki bulması kolay mı doktorumuza onu yazdırayım olmadı
morpatii Cennet-Kokulum şuan başka bir verdi doktorumuz neocate ona pekmez damlatıyorum o şekilde alıyor
Cennet-Kokulum morpatii Anladım similac alimentum mama acı bir mama olduğu için her bebek sevmiyor maalesef
morpatii Cennet-Kokulum kokusuda çok kötü hiç aldıramamıştım doktorumuzda keçi sütlü golden goat markasını tavsiye etti 110 TL di onuda çok az içiyordu bütçeyi çok zorlamaya başlayınca tekrar denemek istedik şimdi bunu verdi
Cennet-Kokulum morpatii Aynen kokusu da ağır benim oğlum 1 aylıkken verdiğim için sıkıntı olmamıştı küçük olduğu için anlamamıştı çünkü
morpatii Momstar alerji var evet similac vermişti onu kabul etmeyince yapacak bişey yok keçi sütlü mama deneceksin demişti malum fiyatı bende tekrar denemek istiyorum diyince neocate verdi başka marka yok galiba elinde