Kadirin-Annesi58 Iyi günler hanımlar. Emziren annelere bir sorum olacak covit aşısı olup da çocuğunu emziren var mi acaba bir sıkıntı yaşayanlar var mı 😊
Haydinn Kadirin-Annesi58 canım ben oldum biontech 2 buçuk aylık bebeğim 2. Dozumu da cuma olacağım bir sıkıntı yaşamadım ☺️
Kadirin-Annesi58 1lina1anne hmm antikor oluyormus iyi birsey aslinda bebeği de koruyo ama bazıları da emzirme diyo
Haydinn Kadirin-Annesi58 valla doktor bana emzirebilirsin dedi birşey olmaz için nasıl rahat edecekse canım
1lina1anne Kadirin-Annesi58 ilk gittigim saglik ocagi 24 saat emxirme demisti mumkun olmadigi icin yaptirmamistim ama simdi 18 aylik oldu oyle bisey demediler bende bi kac saat sonra emzirdim yemek yemisti hemen istese hemen verirdim
Kadirin-Annesi58 1lina1anne anladim Bnm bebeğinde gündüz cok uyulmadığı için meme cok ister. O yüzden korkuyorum birsey olur mu diye
1lina1anne Kadirin-Annesi58 inanki etkilemek istemem seni ama kizim daha 1 yasina girmemisti ben yaptirmadim asi simdi 18 aylik olunca yaptirdim soylede biaey duydum asi olan bir anne bebegini emzirmisti bebegi ateslenmisti falan ama cogu annede bisey olmadi simdi ben 2.dozda sagip aticam kendi dusuncem bu