Mavis_00 Kızlar yaklaşık 1 buçuk aydır 10 buçuk aylık kızımda vajinal yapışıklık var bı krem yazdılar kullandım fayda etmedi gittikçe vajinası kapanıyor ya idrar yaparken zorlanıyor çok az yapıyor buna hangi doktor bakar yada ne yapmalıyım
Pembebeyzmavi Mavis_00 kendi doktoruna söyledniz mi onlar açıyor çünkü daha fazla ilerlemeden götürün
Glbhrylmz Mavis_00 Çocuk doktoruna götür canım zaman kaybetme onlar müdahale ediyor diye biliyorum. Allah’ım şifa versin
Meyaska Mavis_00 Rica ederim 🌸 Bu arada ben şunu merak ettim. Vajinal yapismadan kastınız tam olarak ne? Vajina girişinde mi yapisiklik oluyor yoksa dış dudak denen kısımlarda mi? Benim de kızım var da o yüzden merak ettim
Mavis_00 Pembebeyzmavi Götürdüm bacım krem yazdı geçer dedi 2. Sefer kontorle götürdüm kremi keş zararlı dedi şimdi de izne çıkmış yerinde yok ne ypcmi şaşırdım
Pembebeyzmavi Mavis_00 önce krem verip sonra zararlı demek ne ya? Başka doktora gidin siz bu durumu ancak dr çözer
Mavis_00 Pembebeyzmavi valla bacım 10 gün kullandım inan hiç aksatmdn 10 gün sonra kontrole gel dedi gittim ilerleyen zamanda geçer dedi kremi kes östrojen hormonu çok bunda zararlı dedi