DuyguDefne07 Merhaba hanımlar, eşlerinizde saç dökülmesi(kel kalma) olayına çözümünüz var mı? Şampuan, serum, yağ, karışım hangisi iyi geldi ve markası nedir? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
Annee38 DuyguDefne07 kokusuna dayanabilirseniz sarimsak surun kaş dökülmeniz falan da varsa ise yarar :)
Deletedmom78654 DuyguDefne07 saç ektirdik konu kapandı 😊😊 yorumlarda keş değil demişsiniz ama tam keş olmadan yapılıyor zaten genelde . Eşimin yeğenine ekim bile yapılamadı mesela
SedaMeyra DuyguDefne07 sac dokulmesi disardan sampuan serumla tek olacak is degil. Kan degerlerine vitamin değerlerine de baktirin. Takviye alsin bide
Annee38 Kabaktatlisi32 evet evet sarimsaği ortadan ikiye kesin sürün kafasına ama duzenli kullanmasi lazim
nesee DuyguDefne07 aynen bizimki de öyle 2..seansı düşünüyor bakalim ben yap diyorum o yapmıyor saçını boya bindaha ek yok anam
nesee DuyguDefne07 ya valla bünyeye göre değişiyor bizimki korktuğumuz gibi ağrılı falan geçmedi ama kaynim yapti onunki ağrılı geçmiş eltim elini kolunu bagliyordu gece yatarken elini atmasın diye kasintiddan
Leylaa_ DuyguDefne07 kociş evlenmeden önce keldi bi şey yapmıyor böyle daha yakışıklı ahh canım kocam 😂😂