bisenakillisinzaten Bebeğim henüz 1 aylık. 2 gündür dışkısında siyah iplik tarzı şeyler var. Demir ilacı vermiyorum. Neden olabilir acaba?
Oylesine_biri bisenakillisinzaten ay özür dilerim başlığı görünce dikkat etmedim ya bir aylıkmış bilmedim o zaman
Kubrardvan Benim bebeğimde de olmuştu aynısı 2 kere falan ozaman oda 3 4 aylıktı sanırım eşimle şaşırmıştık hatta siyah iplikti
bisenakillisinzaten spaceship yok değil ya baya baya fazla. Yeni su vermeye ve d vitaminine başladım ondan olabilir mi ki
Utkucan bisenakillisinzaten ondan olmaz canım kan olma ihtimali çok yüksek hemen doktora götür kanda büyük ihtimalle alerjisi var hemen önlem almak lazım
Mervali Sizin yediğiniz birşeye alerjisi olabilir bu aralar yediklerinizi düşünüp ara verin. Bizde de mukuslu şekilde oluyordu doktor bana hazır gıda yemenden kaynaklı dedi ve gerçekten hazır gıda çok tüketirdim o zamanlar
ipekkizz bisenakillisinzaten hayır geciyor ama ek gıdaya gecince takip edin alerji oluncada belirtiler bu sekilde olabiliyor
xnurcanx bisenakillisinzaten yaa çok pardon 😁 Yani vermiyorum diye belirtmenize gerek yok zaten 1 aylık demişsiniz herkes bilir 1 aylik bebege verilmeyeceğini, bende o yuzden sasirdim 😊