birannebirevlataybars38 Merhaba bayanlar oglum şuan 3 ay 21 günlük bu ay bittikten sonra yürüteç bide kapıya asılan salıncaklar var acaba alsam mı ama bide oglumda su fıtığı var ne yapmalıyım
Cicek_Gokce46 birannebirevlataybars38 4 ay için yürüteç çok erken doktorumuz bize 7-8 ay olunca koyabilirsin o da 20 şer dakika demişti
mustafayamaninannesi birannebirevlataybars38 4. Ayda asla önermedi dr 7. Ay demişti oda kısa süreli illa almak isterseniz demişti
Sherlockholmes birannebirevlataybars38 Benim kızım bugun 5 aylık oldu. Biz 4 aylıkken başladık önüne ve arkasına minik yastık koydum kafasını çarpmamasi için, kisa araliklarla koyuyorum, şuan 5 aylık alıştı kendi gidiyo biz memnunuz
burjoosphere Oğlum 7 ay 7 günlük daha yeni koyuyorum kısa süreyle yurutece tam olarak evi gezemiyor bile sizinki gelişimi açısından da çok erken kaldı ki yurutece koysanizda ilerleyemez sıkılır. Bence yurutec icin erken
balyanakannesi2 birannebirevlataybars38 Su fıtığı varsa çok fazla önermiyolar zaten ayı da erken. En az 7 ay. Oğlumda da var su fıtığı. 2 günde bir 10 dk koyuyorum kahvaltı hazırlamak için. 9 aylıkken başladım koymaya
SedaMurcak birannebirevlataybars38 ben 6 aylıkken aldım. Ama çocuğuma birtek ben bakıyordum. İs yapmak bi yana wc’ye bile kucağımda gidiyordum. Hareketlenmeye başladığı için çok zor oluyordu. Şuan 7. Ayina girecek. İnanilmaz keyif alıyor yürüteçe bindiği zaman AMAAA gel gör ki içim pek de rahat değil. Bel çıkıklığı vs için DSÖ pek önermiyor. Ama yanlız anne olunca kısa süreli de olsa bazen Bişeylere mecbur kalınıyor. Fakat Sizin bebiş için Çok erken
Kevseryldz birannebirevlataybars38 4 aylık kızım 2 günde bir 15-20 dk koyuyorum oyalanıyor seviyorda. Ben çokta karşı değilim açıkçası abartılmadığı sürece
Merilice birannebirevlataybars38 yürüteç bebeği yürümeye alıştırmak için kullanılan bir şey. 4 aylık bebekten nasıl bir yürüme beklentisi içine girebiliyosunuz ki 😊 7-8 ayından sonra az az koyın bacaklarını kullanmayı öğrensin yeterli.